2007. október 3., szerda

Atlétika verseny

Juhúúú!
Zsombi cica bronz érmet szerzett a kerületi atlétika versenyen. Anyukájának 20 kilót hizott a mája a hirtől :)

5 megjegyzés:

Mama írta...

Gratulálunk! Olyan jó hallani Zsombiról is. Ő egy olyan atletikus tudós fazon? Mátét ma nézték meg, ugyanarra jutottak mint nálatok. Autista gyanú, jövőre fejlesztés után újra találkozó a Koraival. Együttműködnek a Delejjel, ami azért megnyugtató. Máté egyáltalán nem produkált nekik semmit, mint ahogy várható volt idegen helyen, de azért a pszichiáter szerint így is kiválóan látható volt a lényeg.

anyanya írta...

Szia,
mondta János, és hallottam a Gallai doki vizsgálta. Ő vizsgálta Törpit a SOTE-n, de a diagnosztizáló eszköz hiányában, nem adott rá diagnózis. Hozzáteszem amikor Olit anno a Koraiban a megkésett beszédfejlődés miatt vizsgálták, akkor is ő vizsgálta, és egy szóval soha senki nem mondta, hogy lehetne ez a gyanú, sajnos. Persze lehet, hogy akkoriban még nem foglalkoztak autizmussal, legalábbis a Delejben reménykedtek, hogy ez igy volt, mert a mai fejemmel elolvasva a korais papirt, nekem már kitünnek azok a részleteket amik nagyon gyanúsak voltak már akkor is. Ez csak azért nem mindegy, mert kiesett jó pár év fejlesztés, sajnos. Jó, hogy a Máté már most 3 évesen némileg diagnosztizálva van, mert elkezdődhet a fejlesztése, és az rengeteget számit. Szerencsére Máté is a jól funkciónálók közé esik, igy minden remény meg van arra, hogy majd önálló felnőtt legyen... persze ez az jelenti, hogy Te, mint Mama gyerekélet manager-é is válsz, mindamellett, hogy persze Mama is vagy... Jánostól elkérem a számod, mert kéne majd beszélnünk
puszi Nektek

anyanya írta...

Zsombi a tökéletes sportember, az alkata is olyan, és nagyon nagyon okos...

Mama írta...

Tök jó! Beszéljünk, mert már úgyis van vagy egy éve, hogy személyesen értekeztünk. Most a dokinéni azt mondta, hogy ezek a jelek amikre rákérdezett és mi elmeséltünk neki Máténál is autizmusra utalnak, és csak azon csodálkozott, hogy Gerdánál nem merült fel ugyanez. Velünk nagyon kedves volt. Várom a telót!

Mama írta...

De hülye vagyok! Én is megadhatom a számom. 06 26 320 306
06 20 519 1998